Route-animaties voor reisfilms

Route-animaties voor reisfilms

Route-animaties voor reisfilms

Professionele 3D animaties met Vasco da Gama (software).

 Vaak is voor complexe reizen een goede uitleg over de gevolgde route een krachtige toevoeging, het kan positief bijdragen aan de gewenste beleving van het kijkerspubliek. In veel films wordt dat niet gedaan of op een eenvoudige wijze met autokaarten of simpele schetsjes.

Er zijn ook professionele oplossingen zoals het programma Vasco da Gama, genoemd naar de bekende Portugese ontdekkingsreiziger. Kijk eens op de site van de ontwikkelaars en verbaas je over de prachtige 3D mogelijkheden: www.motionstudio.de, bekijk ook de voorbeeldfilmpjes op het Youtube-kanaal van Video College.

Het pakket biedt professionele mogelijkheden met prachtige 3D-animaties. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, betekent dat een behoorlijk leertraject. Om dit te vereenvoudigen stel ik een aantal eigen Templates beschikbaar waardoor er snel fraaie reisanimaties kunnen worden gemaakt zonder alle instellingen van het programma te beheersen.

In ca. 3 avonden kan de werkwijze met de templates worden geleerd, een laptop of PC is dan vanzelfsprekend noodzakelijk. Deelnemers krijgen ook huiswerkopdrachten mee.

Details

:  Software, workshops johan