Vasco da Gama: animaties voor je reisfilms

Vasco da Gama: animaties voor je reisfilms

Reisfilms bestaan vaak uit losse filmpjes van allerlei excursies, uitstapjes, bijzondere ontmoetingen en zijn vaak zeer divers.

Om in de montage, alle op zichzelf staande ervaringen tot een consistent geheel te monteren, zijn er allerlei mogelijkheden zoals: voice-over teksten, tussentitels (dag 1, dag 2 enz.), ondertitels (uitleg over het vertoonde onderwerp), muziek enz. Vaak is voor rondreizen of expeditie-achtige reizen een goede uitleg van de route-informatie zeer wenselijk, het kan positief bijdragen aan de gewenste beleving van het kijkerspubliek. In veel films wordt dat op een eenvoudige wijze gedaan met autokaarten of simpele schetsjes enz.

Er zijn ook professionele oplossingen zoals het programma Vasco da Gama, genoemd naar de bekende Portugese ontdekkingsreiziger. Kijk eens op de site van de ontwikkelaars en verbaas je over de prachtige mogelijkheden: www.motionstudio.de én bekijk de volgende film:

Het professionele pakket biedt geweldige mogelijkheden, zelfs prachtige 3-d animaties. Omdat er zoveel kan betekent dat  ook dat er een lang leertraject aan vast zit. Voor dit programma heb ik een aantal Templates ontwikkeld waardoor er snel prachtige reisanimaties kunnen worden gerealiseerd.

In ca. 2-3 dagdelen kan deze werkwijze worden geleerd, dus laptop of PC meenemen. Allen kijken hoe een ander een kunstje doet heeft weinig zin, door zelf de oefeningen uit te voeren ontstaat het gewenste resultaat.

Informatie
Workshop Vasco da Gama 10 (professional)
Data: zie kalender.
Plaats: De Boei Vinkeveen , met gratis parkeren.
Tijd: van 10:00-16:30 uur. (Zaal open vanaf 9:30 uur.)
Prijs: € 60,- incl. lunch, drankjes, diverse templates, meertalige handleiding en een compleet geëxporteerde reisanimatie van een eigen reisproject.
Docent: Johan van den Adel.
Aanmelden via pagina Contact/Inschrijven; betalingsdetails volgen.

Details

:  Software, workshops johan